Nintendo Wii apuohjain ohjain ja Nunchuk apuohjain, sininen

Tuo lisää iloa pelikokemukseesi Nintendo Wii apuohjaimella ja Nunchuk apuohjaimella. Nämä laitteet tuovat langattoman vapauden ja tarkan ohjauksen pelaamiseesi.
Tuotekoodi
32827461737-BL
Normaali hinta 34,90 € Tarjoushinta 29,90 €
Saatavuus: Varastossa
Tuo pelikokemukseesi uutta ulottuvuutta langattomalla Nintendo Wii apuohjaimella ja Nunchuk apuohjaimella! Voit yhdistää jopa neljä Wii Remote -ohjainta samanaikaisesti käyttämällä langatonta Bluetooth-teknologiaa, tarjoten jopa 5 metrin langattoman toimintasäteen pelilaitteestasi.

Sekä Wii Remote että Nunchuk apuohjain ovat varustettu kolmiakselisella liikkeentunnistimella, mikä avaa uusia mahdollisuuksia pelaamiseen. Lisäksi Wii Remote sisältää kaiuttimen, tärinätoiminnon ja laajennusportin. Voit käyttää sitä myös osoittimena jopa 5 metrin etäisyydellä TV-ruudusta. Ohjaimessa on kätevä virtakytkin, ristiohjain, A- ja B-painikkeet, miinus ja plus-painikkeet, Home-painike sekä 1 ja 2 -painikkeet.

Tämä laite tarjoaa autenttisen pelikokemuksen, ja se on varustettu Motion Plus -ominaisuudella, joka tuo lisää tarkkuutta liikkeentunnistukseen. Vaikka laite ei ole Nintendon valmistama, se vastaa täysin alkuperäistä ja tarjoaa samat upeat ominaisuudet.
Lisätietoja
ValmistajaTarvike
VäriSininen
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili