Audiocast Langaton musiikin suoratoistolaite WiFi-verkolla

Haluatko nauttia lempimusiikistasi vaivatta ja korkealaatuisella äänentoistolla? AudioCast on täydellinen ratkaisu musiikin langattomaan suoratoistoon kaiuttimiesi kautta WiFi-verkon avulla. Tämä helppokäyttöinen laite tarjoaa sinulle täysin uuden tavan nauttia musiikista kotona.
Tuotekoodi
1005005466484014-A
Normaali hinta 69,90 € Tarjoushinta 39,90 €
Saatavuus: Varastossa
AudioCastin avulla voit liittää sen helposti kaiuttimeesi ja muodostaa yhteyden WiFi-verkkoon. Asennus on vaivatonta, ja sen jälkeen voit käyttää iPhonea, iPadia, Android-puhelinta ja -tablettia, Macia tai Windows-läppäriäsi suoratoistaaksesi lempikappaleitasi parhaille kaiuttimillesi. Unohtakaa paritusvaivat ja nauttikaa musiikista täysin vapaasti.

Valitse haluamasi laite AudioCast-sovelluksista ja suoratoista musiikkia suoraan kaiuttimillesi. Voit helposti hakea kappaleita, käynnistää toiston, keskeyttää musiikin, luoda soittolistoja ja säätää äänenvoimakkuutta suoraan puhelimestasi. Tämä kätevä toiminnallisuus antaa sinulle täydellisen hallinnan musiikintoistosta missä tahansa talossasi.

AudioCast tukee monia suosittuja musiikin suoratoistopalveluita, kuten Spotifya, Pandoraa ja TuneInia. Pääset käsiksi satoihin tuhansiin musiikkikappaleisiin, radioasemiin ja podcasteihin näiden tukemien sovellusten kautta. Tarjoamme jatkuvasti uusia sovelluksia, joten musiikin, radioasemien ja podcastien valikoima on rajaton. Voit nauttia musiikista ja äänisisällöistä minkä tahansa huoneen kaiuttimissa tai jopa synkronoida musiikin useisiin huoneisiin yhdellä laitteella.

Kokoa kodissasi täydellinen äänijärjestelmä AudioCastin avulla. Soita eri kappaleita eri huoneissa tai soita samaa musiikkia kaikissa huoneissa. Olipa kyseessä rentouttava hetki olohuoneessa, energinen musiikki treenatessa tai juhlien järjestäminen, voit hallita musiikkia yhdellä laitteella.


Ajastettu automaattinen virrankatkaisu: Valitse 10 minuutin, 20 minuutin, 30 minuutin, 60 minuutin tai 90 minuutin ajastin, joka sammuttaa laitteen halutun ajan kuluttua.
Ajastettu musiikin herätyskello: Aseta herätysaika, valitse musiikkilähde (paikallinen tai verkosta), säädä äänenvoimakkuutta ja muita asetuksia.
Laitteen uudelleennimeäminen: Anna laitteelle haluamasi nimi, kuten "olohuone" tai "makuuhuone".
Laitteen tiedot: Tarkastele verkon tilaa, laiteohjelmiston versiota, IP-osoitetta ja muita tietoja. Palauta tehdasasetukset tarvittaessa.
Laitteen salasana: Suojaa langaton yhteys vahvalla salasanalla.
Virtalähde: Käytä DC5V 1000mA Micro USB -virtalähdettä.
Analoginen ääniliitäntä: Liitä laite kuulokeliitännän kautta analogisiin äänilaitteisiin.
Lisätietoja
ValmistajaTarvike
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili