Kieli

Tervetuloa Halvat Hinnat Verkkokauppaan

Asiakaspalvelu : 0600- 0-1606(0,98 e/min + pvm tai mpm)

Back to Top

Naditek Limited (ent. Halvat Hinnat verkkokauppa)

 

Naditek Limited on Halvat Hinnat verkkokaupan jatkajayritys. Naditek on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva, Hong Kongiin sijoittuva yritys, jonka päämääränä on tarjota asiakaskunnalleen kattava valikoima erilaisia tietotekniikan tuotteita erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Verkkokauppamme on perustettu joulukuussa 2004 ja palvelemme tällä hetkellä yli 80000 rekisteröinyttä asiakasta. Olemme kehittäneet tuotevalikoimaamme sekä tarjoamiamme tilaus-ja maksumahdollisuuksia vuosien mittaan maksimoidaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden verkkokauppamme tarjoamiin palveluihin.
 
1.6.2012 lähtien yrityksemme keskusvarasto on muuttanut Hong Kongiin. Hong Kongin päävaraston lisäksi meillä on varastoja ympäri Eurooppaa ja näin ollen pystymme varmistamaan kallimpien tuotteiden toimittamisen ongelmitta asiakkaillemme suoraan kotiin. Yhtiömme kansainvälistymisen ansiosta kykenemme palvelemaan entistä laajempaa asiakaskuntaa yhä paremmin räätälöidyin palvelukeinoin. 
 
Toimintamme keskittyy kuluttajatuotteiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin. Myynti tapahtuu verkkokaupan välityksellä. Käyttämme toimituksiin hyvämaineisten Swisspost:n ja DHL:n palveluja Itellan palvelujen lisäksi, mahdollistaen asiakkaillemme edullisemman, mutta nopean toimituksen. Arvioitu toimitusaika tilauksille on normaalisti 1-2 viikkoa. Toimituskulut lasketaan tuotteiden painon mukaan: 2.95-14.90 euroa.