Kieli

Asiakaspalvelu : 0600- 0-1606(0,98 e/min + pvm tai mpm)

Back to Top

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

Naditek Limited(CR. 1695435)
D79, 1/F, Block 2, Camelpaint Building
62 Hoi Yuen Road, Kwun Tong, Kowloon, 
Hong Kong

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla:
tietosuoja@halvathinnat.com

2. Perusperiaatteet

Naditek Limited sitoutuu kunnioittamaan ja suojaamaan henkilötietojasi voimassa olevien lakien, alan sääntöjen ja muiden asianmukaisten normien mukaisesti. Jotta ymmärtäisit paremmin, kuinka käsittelemme sinua koskevia tietoja, käymme seuraavassa läpi henkilötietojen käsittelyn perusperiaatteet.

3. Tietojen keruu

Naditek tarjoaa web-sivuston kautta sinulle mahdollisuuden tilata tuotteita tai palveluita, tehdä kyselyitä tai rekisteröityä niin, että voit tutustua eri aineistotyyppeihin. Näiden web-sivustojen kautta saamme tietoja, kuten nimesi, tietoja siitä, kuinka voimme ottaa sinuun yhteyttä sekä laskutuksen kannalta tarpeelliset tiedot. Saamme lisäksi tiedot kauppatapahtumasta ja mahdollisesta maksusta.

Rekisterin tietosisältö:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Toimitusosoite
  • Ostohistoria, muun muassa minkä tuotteen tai palvelun ostit ja milloin ostin sen
  • Palvelun tila, palveluhistoria, palautukset, reklamaatiot, korjaukset sekä mahdolliset tuotteiden päivitykset

4. Evästeet (Cookies)

Evästetiedosto on tekstitiedosto, joka voidaan luvallasi tallentaa tietokoneeseesi. Jos hyväksyt evästeiden käytön, selaimesi lisää tekstin erilliseen tiedostoon. Naditek käyttää evästetiedostoja, joiden avulla voidaan analysoida web-sivustojemme liikenne. Evästetiedostojen kautta saamme tiedon siitä, ketkä ovat käyneet tietyssä web-sivustossa minäkin ajankohtana. Selaimen asetusten kautta voit itse määrittää, hyväksytkö sen, että tietokoneelle tallennetaan evästetiedostoja. Lisäksi voit milloin tahansa poistaa tietokoneelle tallennetut evästetiedostot. Kun käyt Naditek-sivuston käyttäjäprofiilisi mukaan sopeutettavissa osissa tai osissa, joiden käyttö edellyttää kirjautumista, selaimen on sallittava evästeet. Muuten voit käydä web-sivustojemme kaikissa osissa ottamatta vastaan evästetiedostoja ja paljastamatta identiteettiäsi.

5. Turvallisuus

Naditek suojaa henkilötietosi teknisillä ja organisaatorisilla turvatoimilla. Jotta voimme estää asiattoman pääsyn tietoihin ja taata tietojen oikeellisuuden, käytämme yksisuuntaista salausta käsitellessämme arkaluonteisia tietoja, kuten luottokorttinumeroita. Naditek-sivuston oman tilin käyttö edellyttää henkilökohtaista salasanaa. Olet itse vastuussa siitä, että säilytät salasanasi niin, ettei kukaan ulkopuolinen pääse siihen käsiksi. Jos jaat tietokoneesi jonkun muun kanssa, sinun tulee aina kirjautua ulos niin, ettei tietokoneen kukaan muu käyttäjä voi hyödyntää tietojasi.

6. Tietojen käyttö

Naditek tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Naditek käyttää antamiasi tietoja pyrkiessään vastaamaan tarpeisiisi entistäkin paremmin ja voidakseen kehittää palveluaan. Pyrimme esimerkiksi tekemään web-sivustosta mahdollisimman käyttäjäkohtaisesti sopeutetun. Naditek vaatii henkilötunnuksesi turvallisuustason nostamista varten ja tarkistaakseen luottotietosi. Voimme lisäksi ottaa sinuun yhteyttä uutiskirjeen välityksellä. Lisäksi voimme lähettää erilaisia tarjouksia suoramarkkinointikanavia käyttäen. Voit tietenkin antaa meille nk. suoramarkkinointikiellon, jolloin tietojasi ei voida käyttää suoramarkkinointiin. Naditek ei luovuta sinua koskevia tietoja edelleen, ellei laki sitä edellytä, ellei sitä edellytetä tilattuasi tuotteen tai palvelun tai ellei Naditek katso, että tietojen luovutus on välttämätöntä, jotta Naditek:in oikeuksia voidaan suojata ja puolustaa. Naditek ei tarkoituksella hyödynnä lapsilta tai alaikäisiltä saatuja tietoja eikä harjoita mitään lapsiin tai alaikäisiin kohdistuvaa markkinointia.

7. Tietojen korjaaminen ja tarkistus

Naditek pyrkii siihen, että kaikki käsiteltävät tiedot ovat oikein. Tämä koskee tietenkin myös keräämiämme henkilötietoja. Jos jonkin tiedon todetaan olevan virheellinen, tieto korjataan viipymättä. Sinulla on tietenkin oikeus tutustua meillä oleviin itseäsi koskeviin tietoihin. Jos haluat tutustua näihin tietoihin tai sinulla on muita kysymyksiä, jotka koskevat henkilötietojesi käsittelyä, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä asiakaspalveluumme joko kotisivultamme löytyvää kyselylomaketta käyttäen.

Mikäli et halua enää tulevaisuudessa uutiskirjettä, lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen unsubscribe@halvathinnat.com. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, kirjaudu tilillesi vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja muuta tietojasi.

8. Käyttäjätilisi väärinkäyttö

Jos joku yrittää petosta tai pyrkii muuten käyttämään Naditek-sivuston palveluita väärin, Naditek Limited varaa oikeuden kieltää käyttäjältä pääsyn Naditek-sivustoon ja toimitettaviin palveluihin.

9. Linkit muihin web-sivustoihin

Muista, että tässä web-sivustossa mahdollisesti olevat linkit voivat viedä sinut muihin web-sivustoihin, joiden yksityisyydensuojakäytäntö eroaa tässä määritellystä. 

10. Suoramarkikkinointti ja asiakassuhdeviestintä

Asiakas saa asiakassuhteen hoitamiseksi tarpeellista asiakassuhdeviestintää ja kohdennttua markkinointtia. Asiakas voi halutessaan poistua postituslistoilta olemalla yhteydessä HH:n rekisterinpitäjään sähköpostin kautta. 

11. Tietosuojakäytännön muuttaminen

Naditek voi päivittää tätä käytäntöä. Jos tähän käytäntöön tehdään oleellisia muutoksia, Naditek ilmoittaa niistä sinulle selvästi tämän web-sivuston kautta. Kehotamme lukemaan tämän käytännön, jotta pysyt ajan tasalla sen suhteen, kuinka Naditek käsittelee henkilötietojasi.

12. Yhteystiedot

Jos sinulle herää mitään kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, tai verkkosivustojemme tietosuojasta, meihin saa yhteyden seuraavilla tavoilla: tietosuoja@halvathinnat.com



Päivitetty viimeksi 22.5.2018