Kieli

Asiakaspalvelu : 0600- 0-1606(0,98 e/min + pvm tai mpm)

Back to Top

Maksutavat

Ostaminen verkkokaupastamme on turvallista, ja kaikki maksutapahtumat suoritetaan suojatuilla servereillä. Alta löydät valittavissa olevat maksutavat. Huomioithan että kaikki vaihtoehdot eivät välttämättä ole saatavilla kaikkiin maihin.

Verkkopankit
Halvathinnat.com -verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla verkkopankkitunnuksilla: Osuuspankki, Sampo, Nordea, Handelsbanken, Tapiola, Ålandsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankit ja Paikallisosuuspankit.
Verkkomaksu on helpoin ja nopein maksutapa. Maksu tapahtuu välittömästi tilauksen varmistuksen yhteydessä suojattua yhteyttä käyttäen.

Luottokortit
Halvathinnat.com -verkkokaupassa voit maksaa Visa, Visa Electron ja MasterCard -korteilla.

Klarna Lasku
Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Maksuaika on aina 14 vuorokautta. Laskutusmaksu on 5€ per tilaus.

Klarna Tili (osamaksu)
Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle. Lue lisää Klarna Tilistä!

Ennakkomaksu/Tilisiirto
Käyttäessäsi Tilisiirtoa/Ennakkomaksua saat näytöllesi ja sähköpostiisi tilisiirtolomakkeen, jonka voit maksaa haluamallasi tavalla. Tuotteet toimitetaan, kun maksu on saapunut Halvathinnat.com:in tilille.

PayPal
PayPalilla voit maksaa Visa, MasterCard ja American Express -luottokorteilla tai PayPal-saldollasi. PayPalilla maksaminen edellyttää PayPal-tiliä. Lisätietoa: www.paypal.com