Kieli

Asiakaspalvelu : 0600- 0-1606(0,98 e/min + pvm tai mpm)

Back to Top

1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä asiakas voi seurata myös lähetyksen etenemistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee antaa suostumuksensa, että Naditek rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Naditek:in asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Naditek sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 0600-0-1606 (0,98€/min + pvm)). 

Yrityksen virallinen osoite on:

Naditek Limited
D79, 1/F, Block 2, Camelpaint Building,
62 Hoi Yuen Road, Kwun Tong, Kowloon,
Hong Kong

Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.


2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Naditek on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta/postitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta.
2.4. Palautuskuluja käsitellään 7.2 ehtojen mukaisesti.
2.5. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Naditek:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.
2.6. Verkkokaupan kuvat ovat viitellisiä.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Naditek:in hinnastossa osoitteessa http://www.halvathinnat.com. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Naditek pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hong Kongin/ Kiinan varastolta tilattavat tuotteet ovat verottomia.

4. Toimitus

4.1. Hong Kongin/ Kiinan varaston toimituksissa kestää toimitustavasta riippuen viidestä viiteentoista (5-15) työpäivää. Hong Kongin/ Kiinan varastosta tuotteet toimitetaan joko kirjaamattomana tai kirjattuna lähetyksenä. Kirjatuttujen lähetysten kulkua voi seurata osoitteessa www.17track.net  

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että tilauksessa olevat tuotteet saatta tulla monilähetyksessä ja lähetysten aikaväli voi olla muutamia päiviä.  

4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Naditek toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Naditek on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

4.4. Kaikki Naditek:in toimitukset tapahtuvat China post, Hong kong post sekä Swiss Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Naditek muuta erikseen sovi.

Toimituskulut riippuvat lähetettävän tilauksen painosta: 2.95-14.90€

Mikäli tilauksesi sisältää useita tuotteita. Lähetämme mahdollisesti tuotteet erillisinä paketteina logistiikkateknisistä syistä.

4.5 Kaikki tuotteet toimitetaan suoraan Hong kongin/ Kiinan varastoltamme, ja kaikki alle 22 euron arvoiset tilaukset toimitetaan verovapaasti suoraan tilaajalle. Mikäli itse tuotteen arvo on yli 22€ (pl. tomituskulut), tulee siitä maksaa alv 24% tuotteen saapuessa Suomeen. Yli 22 euron arvoisista tilauksista Suomen Tulli perii tullin ja arvonlisäveron. Suomessa asuvat asiakkaat saavat kassalla 24% alennuksen yli 22 euron tuotteiden hinnasta joka tulisi maksaa Suomeen tulliin lähetyksen saapuessa. 

Voit tullata yli 22 euron arvoisen tilauksen helposti käyttämällä netissä Tullin Nettituonti -palvelua, tai kotiin toimitettavalla kaavakkeella. Sinun ei tarvitse käydä Tullipostissa, ja tilaus toimitetaan normaaliin tapaan lähipostiin tai antamaasi toimitusosoitteeseen.

Lisätietoa tullauksesta

4.6 Kansainväliset toimitukset

Tällä hetkellä toimitamme tilauksia lähes kaikkiin maailman maihin. Kohdemaa saattaa periä oman arvonlisäveronsa sekä mahdollisia tullimaksuja, jotka tilaaja maksaa itse.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Ennakkotilisiirto. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi. Maksuosoituksen suuruus selviää verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta.

b) Maksupainike verkkopankin tunnuksilla. Naditek Limited:lla on maksusopimus checkout Oy:n kanssa joten asiakkalla on käytössä kaikkien pankkien maksupainikkeet. Asiakas voi maksaa tilauksensa suoraan verkkopankkitunnuksilla

c) Lasku. Voimme laskuttaa myös yksityisasiakkaita. Maksuehdot: Maksuaika on 14 päivää. Mikäli maksat koko kauppahinnan edellä mainitun ajan kuluessa, ei tilisopimusta synny. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Laskua vastaan maksettaessa, perimme lisämaksun, joka on 5 euroa. Yritysasiakkaiden laskutuksesta tulee sopia Naditek:in kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Tämän palvelun on tarkoitus korvata puuttuva postiennakko maksuvaihtoeto, joka on väärinkäytön vuoksi otettu pois käytöstä.

6.Takuu

6.1. Kaikilla tuotteillamme on 6 kk takuu mikäli kuvauksessa ei ole toisin mainittu.

6.2. Poistotuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen virheolettamasäännön mukainen takuu takuu

7. Palautukset

7.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Ohjelmisto tilauksilla/toimituksilla ei valitettavasti ole vaihto ja palautusoikeutta. HH:lla on peruuttamistilanteessa oikeus vaatia asiakkalta rahansiirtokuluja.

7.2. Kuluttajan toivotaan pyytämään Palautusluvan(RMA numeron) ENNEN tuotteen palauttamista. Tämä numero on liitettävä vika/palautusilmoituksen kanssa palautettavaan tuotteeseen. Kaikki palautuksesta aiheutunut kulut jää asiakkalle maksettavaksi. Naditek Limited maksaa uuden lähetyksen lähetyskulut takuun aikana. Noutamattomista paketeista laskutaan lähetys ja palautuskulut. Palautuskulut ovat vähintään saman verran kuin lähetyskulut ja korkeintaan 14.90 euroa.

7.3 HH käsittelee palautukset kahden viikon sisällä niiden saapuesta ja palauttaa tuotteen hinnan asiakkalle samalla käytämällä alkuperäistä maksutapaa.

8. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

8.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiata vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

9. Reklamaatio

9.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Naditek:lle, joko sähköpostitse osoitteeseen info@halvathinnat.com. Virheellinen toimitus palautetaan Naditek:in antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Naditek palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

10. Ylivoimainen este (Force majeure)

10.1. Naditek ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Naditek:in vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Naditek:in toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

11. Riitojen ratkaisu

11.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Hong Kong:in lakia.