Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium käyttöjärjestelmä on nyt huipputarjouksessa

Windows 7 Premium lisenssi nyt erityishintaan

Käyttöjärjestelmiä on paljon erilaisia, mutta Windows on heti ensimmäisestä versiosta alkaen ollut se suosituin ja se on sitä yhä. Versioita on ollut useita erilaisia, joista osa on yhä käytössä todella monissa tietokoneissa ympäri maailmaa. Kuitenkin kaikki versiot, jotka on julkaistu ennen Windows Home Premium 7 versiota, on syytä päivittää, koska vanhoja versioita ei enää päivitetä, joten niitä ei ole turvallista käyttää.

Windows 7 lisenssi

Windows 7 Home Premium on ominaisuuksiltaan huikea

Muutama aikaisempi versio ei ollut niin suosittu, kun legendaarinen vanha XP-käyttöjärjestelmä, mutta Windows 7 käyttöjärjestelmä todella löysi tiensä monen käyttäjän sydämeen. Myös moni kriitikko ylisti sen ominaisuuksia. Siinä oli täysin uusi ulkoasu ja valtava määrä erilaisia parannuksia ja uusia toimintoja vanhempiin versioihin verrattuna. Myöskin uusi ja huomattavasti parempi tehtäväpalkki ruudun alareunassa keräsi paljon kiitosta. On toki tärkeää, että käyttöjärjestelmälle on tarjolla tukea ja päivityksiä.  Microsoft, joka on ohjelmiston kehittäjä, on luvannut jatkaa tukea ainakin vuoteen 2020 saakka.  Eli monen monta vuotta vielä Windows 7 Home Premium käyttöjärjestelmään on tarjolla uusimmat päivitykset ja teknistä tukea, mikäli sellaista sattuu tarvitsemaan.

Miksi juuri Windows?

Kuten sanottua, niin se on maailmalla todella suosittu. Tällä hetkellä Microsoftin Windows käyttöjärjestelmä pitää hallussaan noin 82% prosentin markkinaosuutta. Eli jokaisesta sadasta tietokoneesta 82:ssa on Windows. Windowsin ominaisuudet ovat todella hyviä ja se on helppokäyttöisin käyttöjärjestelmä. Vaikka se onkin helppokäyttöinen, niin silti verrattuna moneen muuhun käyttöjärjestelmään Windows 7 Home Premium hinta on alhainen. Käytettävyys on huippuluokkaa ja takuulla myös vaativa käyttäjä on tyytyväinen käyttöjärjestelmän ominaisuuksiin. Sen avulla saa enemmän tehoja irti tietokoneesta ja tietokone myöskin käynnistyy nopeammin.

Mikäli käytössä on joko Windowsin XP tai Vista-käyttöjärjestelmä, niin nyt todella kannattaa päivittää uudempaan versioon. Windows 7 Home Premium ei kuitenkaan vaadi koneelta huikeita tehoja, joten se toimii erittäin hyvin myös vanhemmissa tietokoneissa. Tilaaminen on helppoa netin kautta ja asentaminen on vielä helpompaa. Kun teet tilauksen, niin sinulle toimitetaan sähköpostitse tuoteavain ja latauslinkki. Eli ensin lataat ohjelman ja sitten kun se on ladattu ja aloitat asennuksen. Syötät vain tuoteavaimen ja asennus hoituu melkein itsestään. Paljon helpompaa ei uuden käyttöjärjestelmän asennus enää voi olla. Tee siis tilaus jo tänään!

Katso myös muut: käyttöjärjestelmät

 

Leave a Reply