Uusi puhelimesi, kamerasi tai läppärisi akku kohtuuhintaisesti!

HalvatHinnat.com tarjoaa laajan valikoiman puhelimien, kameroiden ja kannettavien tietokoneiden akkuja kohtuulliseen hintaan. Kaikki akkumme sisältävät CE- ja RoHS-sertifikaatit, sekä myös turvaominaisuudet, kuten oikosulkusuojauksen.

 

Tarjoamme cross buy-vaihtoehdon monille digitaalisten kameroiden akuille ja latureille, joka tarkoittaa sitä, että voit ostaa kameran laturin ja akun erittäin kohtuulliseen hintaan.

Siirry tästä: digikameran laturit kategoriaan

 

 

Kansainvälisen ilmakuljetusliiton IATA:n viimeisimpien siviili-ilmailujen sääntöjen mukaan ainoastaan yksi Li-ion akku voidaan toimittaa yhdessä pakkauksessa ja sen täytyy olla pakattuna erityiseen pakkaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tilaat akkuja muiden tuotteiden kanssa, saat akkusi erillisissä lähetyksissä.

Akkujen valmistajat yleensä lataavat Li-ion akkuja 30-40% kuljetuksen ajaksi ja se tarkoittaa sitä, että kun vastaanotat tilauksesi, siinä on yleensä jonkin verran akkua, joka estää akkua rikkoutumasta. Riippumatta siitä, että paljonko akkua on jäljellä vielä, kun vastaanotat tuotteen, akku on aina ladattava täyteen, kun se saapuu.

Uudet Lithium Ion-akut täytyvät olla TÄYTEEN LADATTUJA ja TÄYSIN TYHJIÄ 2-3 kertaa ennen, kuin ne TOIMIVAT PARHAITEN. Muista, että saavuttaaksesi uuden Lithium-Ion akkusi täyden suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden, sinun täytyy suorittaa 2-3 täydelistä lataus- ja tyhjäysjaksoa.

Kun olet suorittanut 2-3 kertaa lataus- ja tyhjäysjaksoja, sinun ei tarvitse enää huolehtia akkusi kunnosta!

Kaikki puhe- ja valmiusajat ovat likimääräisiä riippuen operaattorin verkkoasetuksista, signaalin voimakkuudesta sekä valittavista ominaisuuksista.

Puhe- ja valmiusajat ovat pienempiä, jos samaan aikaan on käytössä useita toimintoja, kuten GPS, Bluetooth, jne.

Voit valita HalvatHinnat.com akkuja huoletta, sillä kaikissa akuissa on 6-kuukauden vaihtotakuu.

Leave a Reply