Halpa viivakoodinlukija kotiin ja toimistoon

Maksa laskusi kätevästi viivakoodinlukijan ansiosta

Teknologian nopean kehityksen ansiosta nykypäivänä monesta arkisestakin asiasta on saatu helppoa, yksinkertaista ja nopeaa. Jokainen meistä varmasti muistaa ajan, kun laskut täytyi käydä vielä maksamassa pankissa. Ikävä kyllä muutosta ei ole tullut siihen, ettei ihmisillä olisi laskuja enää, vaan teknologian kehityksen avulla on saatu erilaisia vaihtoehtoja luotua, miten niitä laskuja voi maksaa.

Tänä päivänä lähes jokaisella ihmisellä on käytössään verkkopankki, joka helpottaa laskujen maksamista huomattavasti, sillä enää ei tarvitse mennä fyysisesti pankkiin maksamaan laskujaan, vaan laskunsa voi maksaa vaikkapa kotisohvalta. Mutta mikä parasta, nykyään ei välttämättä tarvitse itse edes kirjoittaa laskujen tietoja – kuten viitenumeroa tai saajan tilinumeroa – sillä onneksi on olemassa viivakoodinlukijat!

Viivakoodinlukijat helpottavat ja erityisesti nopeuttavat laskujen maksuja siten, että ne lukevat edistyneen tekniikkansa avulla laskussa olevan viivakoodin tuossa tuokiossa, eikä sinun tarvitse viivakoodin lukemisen jälkeen tehdä muuta, kuin vain hyväksyä maksu ja lasku on sen jälkeen maksettu – kätevää, eikö?

Hyödyllinen laite arjessasi mukana – toimistolla tai kotona

Kuten sanottu, viivakoodinlukija on erittäin hyödyllinen laite, tarvitsit sitä sitten kotona tai toimistossa. Se nopeuttaa laskujen maksamista samalla poistaen riskin näppäilyvirheisiin, joita helposti tulee luettaessa laskun pieniä tiheässä rivissä olevia numeroita.

Viivakoodinlukijoitakin on eri tyyppisiä, esim. viivakoodinlukijakyniä, CCD-lukijoita ja laserlukijoita. Jokaisessa lukijassa on omat etunsa, mutta suosittelemme helppokäyttöistä, nopeaa ja todella halpaa lasertekniikalla valmistettua viivakoodinlukijaa.

Käyttö vaivatonta ja helppo kuljettaa mukana

Pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta viivakoodinlukija kulkee mukana siellä, missä sinäkin liikut. Lisäksi otat sen erittäin helposti ja vaivattomasti käyttöön, sillä esimerkiksi tämä tarjoamamme viivakoodinlukija sisältää USB-johdon, jonka liität helposti tietokoneesi USB-porttiin ja tämän jälkeen voit aloittaa viivakoodien skannaamisen. Sinun ei tarvitse edes ladata mitään ohjelmistoa tai ajureita käyttääksesi tätä lukijaa.

Markkinoiden halvin viivakoodinlukija

Tarjoamamme lasertekniikalla varustettu viivakoodinlukijamme on halpa tapa vaihtaa laskujen maksutapa nykyaikaiseen muotoon hyödyntäen teknologian tarjoamia ratkaisuja. Tuote on pitkäikäinen, sekä sinun tarvitsee investoida siihen vain kerran, sillä laite on täysin huoltovapaa.

Laite sisältää USB-johdon ja -liitännän, joka poistaa jatkuvan laturista huolehtimisen, joten sinun tarvitse siis vain liittää USB-johto tietokoneeseesi ja laite käyttää tietokonetta virtalähteenään, eikä näin ollen ole tarvetta erilliselle, mukana kannettavalle, helposti hukkuvalle virtalähteelle. Laite tukee suomalaista merkistöä, joten luet sillä kätevästi suomalaiset viivakoodit, sekä se on yhteensopiva usean eri käyttöjärjestelmän kanssa!

Miksi et siis tekisi laskujesi maksamisesta vaivatonta ja nykyaikaista vaihtamalla helppokäyttöiseen, huoltovapaaseen viivakoodinlukijaan? Eikä siitä edes tarvitse maksaa paljoa, sillä tarjoamamme viivakoodinlukija on todella halpa ja se sisältää kaikki toiminnot, mitä sinä viivakoodinlukijalta tarvitset. Viivakoodinlukijamme on palvellut hyvin muita asiakkaitamme ja palvelee varmasti sinuakin!

Leave a Reply