Braun Oral sähköhammasharjat

Braun Oral sähköhammasharja pikkurahalla

Sähköhammasharja puhdistaaa suun tehokkaammin!

Todistetusti pystyt pitämään parempaa huolta suuhygieniastasi harjaamalla hampaat säännöllisesti sähköhammasharjalla kuin tavallisella hammasharjalla. Aikoinaan sähköiset hammasharjat olivat suhteellisen kalliita, mutta nyt asiat ovat toisin, ainakin HalvatHinnat verkkokaupassa.

Sähköhammasharja on toki kalliimpi kuin normaali hammasharja, mutta siihen tarvitsee sijoittaa vain noin kerran kolmessa vuodessa. Vaihtopäiden ansiosta uuden harjapään vaihto on suunnilleen samoissa hinnoissa normaali hammasharjojen kanssa.

Siirry tästä: hammasharjat kategoriaan

Suuhygienia

Suuhygienia on todella tärkeää. Se voidaan määritellä suun terveyden hoitamiseksi. Sillä ehkäistään erilaisia suun sairauksia, kuten ientulehduksia ja kariesta. Molemmat on helpompi ennaltaehkäistä, kuin alkaa hoitamaan oireita sairauden jo puhjettua.

Suuhygienialla on merkittävät vaikutukset ihmisen yleiseen terveyteen, joten hyvään suuhygieniaan on syytä suhtautua vakavasti.  On hyvä harjata hampaat aamuin ja illoin ja käyttää fluorihammastahnaa. Hampaiden harjauksen tulisi kestää kaksi minuuttia, koska siinä ajassa saa hampaat harjattua huolellisesti ja pidempi harjaus taas saattaa vahingoittaa hampaita ja suun terveyttä.

Kehittyneimmissä sähköhammasharjamalleissa on tarjolla jopa latausyksikössä pieni näyttö, jossa on ajastin, joten siitä on helppo katsoa, kun kaksi minuuttia on täynnä. Osassa malleista on myös painesensori, joten mikäli  harjaa painaa liian kovaa hampaita vasten, niin silloin harjan pyöriminen pysähtyy ja täten ehkäisee kuluttavaa harjausta.

Hampaita harjatessa onkin hyvä muistaa, että sähköhammasharjaa tulisi pitää kädessä samalla voimalla, kuin kynää eli ei puristaa liian kovaa eikä harjata liian voimakkaasti.

Braun Oral sähköhammasharjat

Markkinoilla on tarjolla paljon erilaisia sähköhammasharjoja, mutta vuodesta toiseen yksi suosituimpia on Braun Oral sähköhammasharja. Braun onkin monien tuntema merkki ja on ollut markkinoilla todella pitkään. Oral-malliston sähköhammasharjat ovat todella kestäviä ja varsinkin niiden akut ovat erinomaisia.

Monella saattaa olla kynnyskysymyksenä sähköhammasharjan hinta, mutta tarjolla on harjoja jokaiselle taloudelle sopivilla hinnoilla. Osa kuitenkin yhä suhtautuu hieman epäilevästi sähköhammasharjoihin, mutta lähes kaikki, jotka sellaisen hankkivat eivät enää palaa tavallisen hammasharjan käyttäjiksi.

Sähköhammasharjoihin saa myös edullisesti hankittua vaihtopäitä, joten sen käyttäminen ei ole kallista. Yhdellä latauksella pystyy harjaamaan monta kertaa ja laturi on todella pieni ja kevyt, joten sen voi ottaa helposti matkalle mukaan.

Braun Oral B sähköhammasharjan vaihtopäät

Braun on suosituin sähköhammasharjamerkki, jonka tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja pitkäikäisyydestä. Myös Braun sähköhammasharjoja on tarjolla monessa eri hintaluokassa hieman erilaisilla toiminnoilla. Osa harjoista tekee myötäpäivään pyörivää liikettä ja osa taas pyörähtelee sekä myötä- ja  vastapäivään tasaisesti vaihdellen. Harjaustuloksen kannalta pyörimissuunnalla ei ole suurta merkitystä.

Osa harjoista myös tärähtelee hieman, koska se auttaa plakin poistamisessa. Myöskin hammaskiven muodostumisen ehkäisemisessä on tärkeää päästä huolellisesti eroon plakista, koska tämä haitallisia mikrobeja sisältävä bakteeripeite edesauttaa hammaskiven syntyä.

Tarjouksessa nyt:

 

Oral-B PRO 600 Cross Action sähköhammasharja

Oral-B PRO 600 Cross Action sähköhammasharjaHinta normaalisti: 49,90€

Tarjoushinta: 34,00€

Oral-B PRO 600 Cross Action on yksi markkinoiden edullisimmista sähköhammasharjoista. Kuitenkin harjasta on moneen ja se voittaa puhdistuskyvyllään helposti perinteiset hammasharjat.

Pyörivällä ja sykkivällä harjapäällä varustetussa harjassa on ladattava akku, jota ei muista tämän hintaluokan harjoista löydy.

Pakettiin sisältyy: Harjapää ja latausteline

Mallia on saatavilla ainoastaan sinivalkoisena.

HalvatHinnat verkkokauppa suosittelee tätä ensimmäiseksi sähköhammasharjaksi niin lapsille kuin aikuisillekin!


 

Braun Oral-B PRO 6000 SmartSeries sähköhammasharja

Braun Oral-B PRO 6000 SmartSeries sähköhammasharjaHinta normaalisti: 169,00€

Tarjoushinta: 119,00€

Braun Oral-B PRO 6000 on sähköhammasharja setti, mikä pitää sisällään kaiken mitä tarvitset.

Kyseessä ei ole mikään aivan tavallinen sähköhammasharja, sillä PRO 6000 on varustettu viidellä puhdistustilalla ja omaa Bluetooth yhteyden. SmartGuide oppastaa käyttäjän harjan seuratessa harjauksia parhaaseen mahdolliseen suuhygieniaan.

HalvatHinnat verkkokauppa suosittelee tätä settiä kokeneille sähköhammasharjojen käyttäjille, jotka osaavat arvostaa laatua!


 

Braun Oral-B PRO 2000 sähköhammasharja

Braun Oral-B PRO 2000 sähköhammasharjaHinta normaalisti: 129,00€

Tarjoushinta: 63,90€

Braun Oral-B PRO 2000 on ominaisuuksiltaan erinomainen, mutta hinnaltaan yllätävän edullinen.

3D-tekniikkaa hyödyntävä harja poistaa plakkia todella tehokkaasti. Harja tuottaa uskomattomat 48 800 harjausliikettä minuutissa ja painaa ainoastaan 266 grammaa.

Kevyt ja tehokas harja on halposti otettavissa mukaan myös matkalle.

HalvatHinnat verkkokauppa suosittelee Oral-B 2000 Pro harjaa kaikille! Parempi suuhygienia on vain parin kympin päässä!


Leave a Reply