Lisäapua henkilökohtaisen hygienian hoitamiseen

Henkilökohtainen hygienia on osa jokaisen päivittäistä elämää. Mikseikö siitäkin voisi siis tehdä vaivattomampaa, mukavampaa sekä nopeampaa?

Tiesitkö, että HalvatHinnat.com jälleenmyy myös ihonhoitoon, kosmetiikkaan, parranajoon, sekä suunhoitoon liittyviä tuotteita? Meiltä löydät sekä sähköhammasharjat, että parranajokoneet – aina halvimpaan hintaan.

Gilletten partahöylät edullisimpaan hintaan

Gillette
Gillette tarjoaa laadukkaat ja edulliset työkalut parran ajamiseen. Gilletteltä löytyy monenlaisia parranajohöyliä, jotka sopivat eri ihotyypeille. Sinun ei siis tarvitse, kuin valita itsellesi ja ihollesi sopivin partahöylä ja saat sen meiltä edullisimpaan hintaan.

Löydä uudet terät partahöylääsi tai kokonaan uusi partahöylä täältä!

 

Tarkkaa ja hellävaraista parranajoa

Braun Oral B sähköhammasharjan vaihtopäät
Braun on tuonut markkinoille parranajokoneen, jonka on suunniteltu toimimaan partavaahdon sekä -geelin kanssa. WaterFlex WF2s-partakone on vedenkestävä sekä se tarjoaa tarkkaa ja hellävaraista parranajoa. Mikäli akku pääsee koneesta loppumaan, latauksen jälkeen ajat koneella jälleen 45 minuuttia. Tämä parranajokone täyttää varmasti tarpeesi, joten mikset hankkisi sitä jo tänään!

 

 

Sähköhammasharjasi harjaspää vaihtokunnossa?

VaihtopäätAlkaako Oral B-sähköhammasharjasi harjaspää olla jo vaihtokunnossa? Tiedäthän, että harjaspäiden suositeltu vaihtoaika on 3-4 kuukautta? Löydät meiltä vaihtopäät Oral B:n valmistamiin sähköhammasharjoihin, mikä parasta – tarjoamme ne vielä useamman kappaleen paketeissa!

 

Piristä ja helpota arkeasi näillä tuotteilla

Meikkipussit
HalvatHinnat.com ottaa myös osansa kosmetiikkatuotteiden myynnissä ja näin ollen löydät meiltä mm. laadukkaat meikkisiveltimet sekä arkea piristävän meikkipussin itsellesi. Sivellinpakkauksia sekä meikkipusseja on tarjolla monenlaisia, joten löydät varmasti itsellesi mieluisamman sekä tarpeeseesi sopivan!

 

Uusi puhelimesi, kamerasi tai läppärisi akku kohtuuhintaisesti!

HalvatHinnat.com tarjoaa laajan valikoiman puhelimien, kameroiden ja kannettavien tietokoneiden akkuja kohtuulliseen hintaan. Kaikki akkumme sisältävät CE- ja RoHS-sertifikaatit, sekä myös turvaominaisuudet, kuten oikosulkusuojauksen.

 

Tarjoamme cross buy-vaihtoehdon monille digitaalisten kameroiden akuille ja latureille, joka tarkoittaa sitä, että voit ostaa kameran laturin ja akun erittäin kohtuulliseen hintaan.

Siirry tästä: digikameran laturit kategoriaan

 

 

Kansainvälisen ilmakuljetusliiton IATA:n viimeisimpien siviili-ilmailujen sääntöjen mukaan ainoastaan yksi Li-ion akku voidaan toimittaa yhdessä pakkauksessa ja sen täytyy olla pakattuna erityiseen pakkaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tilaat akkuja muiden tuotteiden kanssa, saat akkusi erillisissä lähetyksissä.

Akkujen valmistajat yleensä lataavat Li-ion akkuja 30-40% kuljetuksen ajaksi ja se tarkoittaa sitä, että kun vastaanotat tilauksesi, siinä on yleensä jonkin verran akkua, joka estää akkua rikkoutumasta. Riippumatta siitä, että paljonko akkua on jäljellä vielä, kun vastaanotat tuotteen, akku on aina ladattava täyteen, kun se saapuu.

Uudet Lithium Ion-akut täytyvät olla TÄYTEEN LADATTUJA ja TÄYSIN TYHJIÄ 2-3 kertaa ennen, kuin ne TOIMIVAT PARHAITEN. Muista, että saavuttaaksesi uuden Lithium-Ion akkusi täyden suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden, sinun täytyy suorittaa 2-3 täydelistä lataus- ja tyhjäysjaksoa.

Kun olet suorittanut 2-3 kertaa lataus- ja tyhjäysjaksoja, sinun ei tarvitse enää huolehtia akkusi kunnosta!

Kaikki puhe- ja valmiusajat ovat likimääräisiä riippuen operaattorin verkkoasetuksista, signaalin voimakkuudesta sekä valittavista ominaisuuksista.

Puhe- ja valmiusajat ovat pienempiä, jos samaan aikaan on käytössä useita toimintoja, kuten GPS, Bluetooth, jne.

Voit valita HalvatHinnat.com akkuja huoletta, sillä kaikissa akuissa on 6-kuukauden vaihtotakuu.

Halpa viivakoodinlukija kotiin ja toimistoon

Maksa laskusi kätevästi viivakoodinlukijan ansiosta

Teknologian nopean kehityksen ansiosta nykypäivänä monesta arkisestakin asiasta on saatu helppoa, yksinkertaista ja nopeaa. Jokainen meistä varmasti muistaa ajan, kun laskut täytyi käydä vielä maksamassa pankissa. Ikävä kyllä muutosta ei ole tullut siihen, ettei ihmisillä olisi laskuja enää, vaan teknologian kehityksen avulla on saatu erilaisia vaihtoehtoja luotua, miten niitä laskuja voi maksaa.

Tänä päivänä lähes jokaisella ihmisellä on käytössään verkkopankki, joka helpottaa laskujen maksamista huomattavasti, sillä enää ei tarvitse mennä fyysisesti pankkiin maksamaan laskujaan, vaan laskunsa voi maksaa vaikkapa kotisohvalta. Mutta mikä parasta, nykyään ei välttämättä tarvitse itse edes kirjoittaa laskujen tietoja – kuten viitenumeroa tai saajan tilinumeroa – sillä onneksi on olemassa viivakoodinlukijat!

Viivakoodinlukijat helpottavat ja erityisesti nopeuttavat laskujen maksuja siten, että ne lukevat edistyneen tekniikkansa avulla laskussa olevan viivakoodin tuossa tuokiossa, eikä sinun tarvitse viivakoodin lukemisen jälkeen tehdä muuta, kuin vain hyväksyä maksu ja lasku on sen jälkeen maksettu – kätevää, eikö?

Hyödyllinen laite arjessasi mukana – toimistolla tai kotona

Kuten sanottu, viivakoodinlukija on erittäin hyödyllinen laite, tarvitsit sitä sitten kotona tai toimistossa. Se nopeuttaa laskujen maksamista samalla poistaen riskin näppäilyvirheisiin, joita helposti tulee luettaessa laskun pieniä tiheässä rivissä olevia numeroita.

Viivakoodinlukijoitakin on eri tyyppisiä, esim. viivakoodinlukijakyniä, CCD-lukijoita ja laserlukijoita. Jokaisessa lukijassa on omat etunsa, mutta suosittelemme helppokäyttöistä, nopeaa ja todella halpaa lasertekniikalla valmistettua viivakoodinlukijaa.

Käyttö vaivatonta ja helppo kuljettaa mukana

Pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta viivakoodinlukija kulkee mukana siellä, missä sinäkin liikut. Lisäksi otat sen erittäin helposti ja vaivattomasti käyttöön, sillä esimerkiksi tämä tarjoamamme viivakoodinlukija sisältää USB-johdon, jonka liität helposti tietokoneesi USB-porttiin ja tämän jälkeen voit aloittaa viivakoodien skannaamisen. Sinun ei tarvitse edes ladata mitään ohjelmistoa tai ajureita käyttääksesi tätä lukijaa.

Markkinoiden halvin viivakoodinlukija

Tarjoamamme lasertekniikalla varustettu viivakoodinlukijamme on halpa tapa vaihtaa laskujen maksutapa nykyaikaiseen muotoon hyödyntäen teknologian tarjoamia ratkaisuja. Tuote on pitkäikäinen, sekä sinun tarvitsee investoida siihen vain kerran, sillä laite on täysin huoltovapaa.

Laite sisältää USB-johdon ja -liitännän, joka poistaa jatkuvan laturista huolehtimisen, joten sinun tarvitse siis vain liittää USB-johto tietokoneeseesi ja laite käyttää tietokonetta virtalähteenään, eikä näin ollen ole tarvetta erilliselle, mukana kannettavalle, helposti hukkuvalle virtalähteelle. Laite tukee suomalaista merkistöä, joten luet sillä kätevästi suomalaiset viivakoodit, sekä se on yhteensopiva usean eri käyttöjärjestelmän kanssa!

Miksi et siis tekisi laskujesi maksamisesta vaivatonta ja nykyaikaista vaihtamalla helppokäyttöiseen, huoltovapaaseen viivakoodinlukijaan? Eikä siitä edes tarvitse maksaa paljoa, sillä tarjoamamme viivakoodinlukija on todella halpa ja se sisältää kaikki toiminnot, mitä sinä viivakoodinlukijalta tarvitset. Viivakoodinlukijamme on palvellut hyvin muita asiakkaitamme ja palvelee varmasti sinuakin!

Braun Oral sähköhammasharjat

Braun Oral sähköhammasharja pikkurahalla

Sähköhammasharja puhdistaaa suun tehokkaammin!

Todistetusti pystyt pitämään parempaa huolta suuhygieniastasi harjaamalla hampaat säännöllisesti sähköhammasharjalla kuin tavallisella hammasharjalla. Aikoinaan sähköiset hammasharjat olivat suhteellisen kalliita, mutta nyt asiat ovat toisin, ainakin HalvatHinnat verkkokaupassa.

Sähköhammasharja on toki kalliimpi kuin normaali hammasharja, mutta siihen tarvitsee sijoittaa vain noin kerran kolmessa vuodessa. Vaihtopäiden ansiosta uuden harjapään vaihto on suunnilleen samoissa hinnoissa normaali hammasharjojen kanssa.

Siirry tästä: hammasharjat kategoriaan

Suuhygienia

Suuhygienia on todella tärkeää. Se voidaan määritellä suun terveyden hoitamiseksi. Sillä ehkäistään erilaisia suun sairauksia, kuten ientulehduksia ja kariesta. Molemmat on helpompi ennaltaehkäistä, kuin alkaa hoitamaan oireita sairauden jo puhjettua.

Suuhygienialla on merkittävät vaikutukset ihmisen yleiseen terveyteen, joten hyvään suuhygieniaan on syytä suhtautua vakavasti.  On hyvä harjata hampaat aamuin ja illoin ja käyttää fluorihammastahnaa. Hampaiden harjauksen tulisi kestää kaksi minuuttia, koska siinä ajassa saa hampaat harjattua huolellisesti ja pidempi harjaus taas saattaa vahingoittaa hampaita ja suun terveyttä.

Kehittyneimmissä sähköhammasharjamalleissa on tarjolla jopa latausyksikössä pieni näyttö, jossa on ajastin, joten siitä on helppo katsoa, kun kaksi minuuttia on täynnä. Osassa malleista on myös painesensori, joten mikäli  harjaa painaa liian kovaa hampaita vasten, niin silloin harjan pyöriminen pysähtyy ja täten ehkäisee kuluttavaa harjausta.

Hampaita harjatessa onkin hyvä muistaa, että sähköhammasharjaa tulisi pitää kädessä samalla voimalla, kuin kynää eli ei puristaa liian kovaa eikä harjata liian voimakkaasti.

Braun Oral sähköhammasharjat

Markkinoilla on tarjolla paljon erilaisia sähköhammasharjoja, mutta vuodesta toiseen yksi suosituimpia on Braun Oral sähköhammasharja. Braun onkin monien tuntema merkki ja on ollut markkinoilla todella pitkään. Oral-malliston sähköhammasharjat ovat todella kestäviä ja varsinkin niiden akut ovat erinomaisia.

Monella saattaa olla kynnyskysymyksenä sähköhammasharjan hinta, mutta tarjolla on harjoja jokaiselle taloudelle sopivilla hinnoilla. Osa kuitenkin yhä suhtautuu hieman epäilevästi sähköhammasharjoihin, mutta lähes kaikki, jotka sellaisen hankkivat eivät enää palaa tavallisen hammasharjan käyttäjiksi.

Sähköhammasharjoihin saa myös edullisesti hankittua vaihtopäitä, joten sen käyttäminen ei ole kallista. Yhdellä latauksella pystyy harjaamaan monta kertaa ja laturi on todella pieni ja kevyt, joten sen voi ottaa helposti matkalle mukaan.

Braun Oral B sähköhammasharjan vaihtopäät

Braun on suosituin sähköhammasharjamerkki, jonka tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja pitkäikäisyydestä. Myös Braun sähköhammasharjoja on tarjolla monessa eri hintaluokassa hieman erilaisilla toiminnoilla. Osa harjoista tekee myötäpäivään pyörivää liikettä ja osa taas pyörähtelee sekä myötä- ja  vastapäivään tasaisesti vaihdellen. Harjaustuloksen kannalta pyörimissuunnalla ei ole suurta merkitystä.

Osa harjoista myös tärähtelee hieman, koska se auttaa plakin poistamisessa. Myöskin hammaskiven muodostumisen ehkäisemisessä on tärkeää päästä huolellisesti eroon plakista, koska tämä haitallisia mikrobeja sisältävä bakteeripeite edesauttaa hammaskiven syntyä.

Tarjouksessa nyt:

 

Oral-B PRO 600 Cross Action sähköhammasharja

Oral-B PRO 600 Cross Action sähköhammasharjaHinta normaalisti: 49,90€

Tarjoushinta: 34,00€

Oral-B PRO 600 Cross Action on yksi markkinoiden edullisimmista sähköhammasharjoista. Kuitenkin harjasta on moneen ja se voittaa puhdistuskyvyllään helposti perinteiset hammasharjat.

Pyörivällä ja sykkivällä harjapäällä varustetussa harjassa on ladattava akku, jota ei muista tämän hintaluokan harjoista löydy.

Pakettiin sisältyy: Harjapää ja latausteline

Mallia on saatavilla ainoastaan sinivalkoisena.

HalvatHinnat verkkokauppa suosittelee tätä ensimmäiseksi sähköhammasharjaksi niin lapsille kuin aikuisillekin!


 

Braun Oral-B PRO 6000 SmartSeries sähköhammasharja

Braun Oral-B PRO 6000 SmartSeries sähköhammasharjaHinta normaalisti: 169,00€

Tarjoushinta: 119,00€

Braun Oral-B PRO 6000 on sähköhammasharja setti, mikä pitää sisällään kaiken mitä tarvitset.

Kyseessä ei ole mikään aivan tavallinen sähköhammasharja, sillä PRO 6000 on varustettu viidellä puhdistustilalla ja omaa Bluetooth yhteyden. SmartGuide oppastaa käyttäjän harjan seuratessa harjauksia parhaaseen mahdolliseen suuhygieniaan.

HalvatHinnat verkkokauppa suosittelee tätä settiä kokeneille sähköhammasharjojen käyttäjille, jotka osaavat arvostaa laatua!


 

Braun Oral-B PRO 2000 sähköhammasharja

Braun Oral-B PRO 2000 sähköhammasharjaHinta normaalisti: 129,00€

Tarjoushinta: 63,90€

Braun Oral-B PRO 2000 on ominaisuuksiltaan erinomainen, mutta hinnaltaan yllätävän edullinen.

3D-tekniikkaa hyödyntävä harja poistaa plakkia todella tehokkaasti. Harja tuottaa uskomattomat 48 800 harjausliikettä minuutissa ja painaa ainoastaan 266 grammaa.

Kevyt ja tehokas harja on halposti otettavissa mukaan myös matkalle.

HalvatHinnat verkkokauppa suosittelee Oral-B 2000 Pro harjaa kaikille! Parempi suuhygienia on vain parin kympin päässä!


Ergonomiset näppäimistöt ja hiiret

Ergonomiset näppäimistöt ja hiiret ovat tietokoneen käyttäjän tärkeimmät työkalut

Parempi näppäimistö muuttaa koko tietokoneen!

Selkeä ja ergonominen näppäimistö on paljon tietokonetta käyttävälle henkilölle erittäin tärkeä, kuten myös hiiri. Nykyään ne onneksi on saatavilla samassa paketissa. Halvathinnat.com verkkokaupassa on nyt tarjoushintaan rajoitetun ajan erilaisia näppäimistöjä ja hiiriä.

Siirry tästä: näppäimistöt kategoriaan.

Näppäimistöjä on paljon erilaisia, mutta niillä on myös monia eri käyttötarkoituksia. Jotkut näppäimistöt on suunniteltu varta vasten kirjoittamiseen tai pelaamiseen ja ne on varustettu muutamilla kätevillä lisänäppäimillä, joita ei tavallisista näppäimistöistä löydy.

Näppäimistöstä saattaa muun muassa löytyä oma nappi laskimelle tai sähköpostille. On myös olemassa niin kutsuttuja mininäppäimistöjä, joita osa kutsuu myös usb-näppäimistöiksi. Mininäppäimistö on huomattavasti tavallista pienempi ja sellainen on kätevä ottaa matkalle mukaan, jos täytyy vaikka kirjoitella sähköposteja tabletin avulla. Tabletin ruudun napputelu on kuitenkin näppäimistön käyttöä paljon kömpelömpää, joten mininäppäimistö tulee tarpeeseen.

Nykyään yleistä on myös se, että yhä useampi näppäimistö on langaton, joten enää ei tarvitse murehtia johdon pituutta. Mikäli kuitenkin päätyy langalliseen versioon, niin lähes poikkeuksetta kyseessä on usb näppäimistö, koska perinteisistä näppäimistölle varustetuista porteista on oltu luopumassa jo pitkään ja uusimmista tietokoneista ei niitä enää löydy.

Toki jos tykästyy johonkin tiettyyn näppäimistöön, jossa on vanha liitin, niin silloin voi hankkia edullisen adapterin, jonka avulla saa kytkettyä vanhan näppäimistön usb-porttiin.

Langaton näppäimistö ja hiiri kätevästi samassa paketissa

Langaton näppäimistö ja hiiri, jotka myydään samassa paketissa säästävät sinulle selvää rahaa. Usein myös näppäimistötö toimivat varmemmin USB-väylän kautta kuin Bluetooth yhteydellä ja paketin ostaessasi tarvitset vain yhden USB-lähettimen, mikä toimitetaan setin mukana. Näin sinulle jää käyttöösi useampia USB-liittimiä koneestasi.

Lenovo langaton näppäimistö ja hiiri

Ajattoman kaunista muotoilua Lenovolta. Langaton näppäimistä ja hiiri vain 19.90€

HalvatHinnat suosittelee:

Ergonominen hiiri sopii joka käteen

Hiiri on tietysti yhtä tärkeä työkalu, koska sillä kuitenkin tehdään myös todella paljon. Varsinkin arkkitehdit ja insinöörit ja muut piirrustuksia ja mallinnoksia tekevät ja niiden kanssa työskentelevät henkilöt tarvitsevat  erikoishiiren. Hiiriäkin löytyy siis moneen lähtöön pelaamiseen suunnitelluista hiiristä erilaisten piirrustusten tekemiseen ja niiden käsittelyyn soveltuviin hiiriin. Myös suurin osa hiiristä on nykyään langattomia ja usein myynnissä onkin käteviä paketteja, joissa on langaton näppäimistö ja hiiri.

Lenovo langaton hiiri

Hiiren muotoilu on nykyään lähes poikkeuksetta mukavasti käteenistuva ja ne vanhat laatikkomaiset ja isokokoiset hiiret ovat jo jääneet historiaan. Hiiristä suurin osa myös toimii usb-portin kautta ja vanha pelkästään hiirelle suunniteltu liitäntä on myös pitkään ollut jo jäämässä historiaan ja uusista koneista ei usein sitäkään enää löydy. Toki hiirenkin voi adapterin avulla kytkeä usb-porttiin, mikäli tarvetta ilmenee. Aikoinaan hiiret olivat niin kutsuttuja pallohiiriä, mutta nykyään hiiret ovat optisia hiiriä ja kaikista uusimmat optiset hiiret perustuvat laserteknologiaan, joten niitä voi käyttää myös heijastavilla pinnoilla ja hiirimatto ei enää ole pakollinen varuste.

Siirry tästä: Hiiret kategoriaan.

 

Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium käyttöjärjestelmä on nyt huipputarjouksessa

Windows 7 Premium lisenssi nyt erityishintaan

Käyttöjärjestelmiä on paljon erilaisia, mutta Windows on heti ensimmäisestä versiosta alkaen ollut se suosituin ja se on sitä yhä. Versioita on ollut useita erilaisia, joista osa on yhä käytössä todella monissa tietokoneissa ympäri maailmaa. Kuitenkin kaikki versiot, jotka on julkaistu ennen Windows Home Premium 7 versiota, on syytä päivittää, koska vanhoja versioita ei enää päivitetä, joten niitä ei ole turvallista käyttää.

Windows 7 lisenssi

Windows 7 Home Premium on ominaisuuksiltaan huikea

Muutama aikaisempi versio ei ollut niin suosittu, kun legendaarinen vanha XP-käyttöjärjestelmä, mutta Windows 7 käyttöjärjestelmä todella löysi tiensä monen käyttäjän sydämeen. Myös moni kriitikko ylisti sen ominaisuuksia. Siinä oli täysin uusi ulkoasu ja valtava määrä erilaisia parannuksia ja uusia toimintoja vanhempiin versioihin verrattuna. Myöskin uusi ja huomattavasti parempi tehtäväpalkki ruudun alareunassa keräsi paljon kiitosta. On toki tärkeää, että käyttöjärjestelmälle on tarjolla tukea ja päivityksiä.  Microsoft, joka on ohjelmiston kehittäjä, on luvannut jatkaa tukea ainakin vuoteen 2020 saakka.  Eli monen monta vuotta vielä Windows 7 Home Premium käyttöjärjestelmään on tarjolla uusimmat päivitykset ja teknistä tukea, mikäli sellaista sattuu tarvitsemaan.

Miksi juuri Windows?

Kuten sanottua, niin se on maailmalla todella suosittu. Tällä hetkellä Microsoftin Windows käyttöjärjestelmä pitää hallussaan noin 82% prosentin markkinaosuutta. Eli jokaisesta sadasta tietokoneesta 82:ssa on Windows. Windowsin ominaisuudet ovat todella hyviä ja se on helppokäyttöisin käyttöjärjestelmä. Vaikka se onkin helppokäyttöinen, niin silti verrattuna moneen muuhun käyttöjärjestelmään Windows 7 Home Premium hinta on alhainen. Käytettävyys on huippuluokkaa ja takuulla myös vaativa käyttäjä on tyytyväinen käyttöjärjestelmän ominaisuuksiin. Sen avulla saa enemmän tehoja irti tietokoneesta ja tietokone myöskin käynnistyy nopeammin.

Mikäli käytössä on joko Windowsin XP tai Vista-käyttöjärjestelmä, niin nyt todella kannattaa päivittää uudempaan versioon. Windows 7 Home Premium ei kuitenkaan vaadi koneelta huikeita tehoja, joten se toimii erittäin hyvin myös vanhemmissa tietokoneissa. Tilaaminen on helppoa netin kautta ja asentaminen on vielä helpompaa. Kun teet tilauksen, niin sinulle toimitetaan sähköpostitse tuoteavain ja latauslinkki. Eli ensin lataat ohjelman ja sitten kun se on ladattu ja aloitat asennuksen. Syötät vain tuoteavaimen ja asennus hoituu melkein itsestään. Paljon helpompaa ei uuden käyttöjärjestelmän asennus enää voi olla. Tee siis tilaus jo tänään!

Katso myös muut: käyttöjärjestelmät

 

Norton Antivirus Virustorjunta 2016

Nyt Norton Antivirus 2016 todella edullisesti verkosta

Norton Antivirus 2016 todella edullisesti verkosta

Nyt saat todella edullisesti yhden parhaista tietoturvaohjelmista eli Norton Antivirus 2016 ohjelmiston yhdelle koneelle HalvatHinnat.com verkkokaupasta. Toimitus hoituu kätevästi digitaalisesti, joten pakettia ei enää tarvitse odotella, vaan sen voi ladata suoraan netistä.

Norton Antivirus 2016

Nykyään kunnon tietoturvaohjelmisto on ehdottoman tärkeä. Usein kuulee puhuttavan, kuinka kaiken maailman uusia viruksia ja haittaohjelmia leviää maailmalla ja ne aiheuttavat monenlaista ikävää harmia. Aikoinaan tietokoneviruksia vastaan saattoi riittää pelkästään koneen käyttöjärjestelmän omat puolustukset, mutta se aika on ollutta ja mennyttä. Sen vuoksi Norton virustorjunta onkin ehdoton hankinta jokaiseen talouteen. Sen avulla voi suojautua viruksilta ja pahantahtoisten hakkereiden hyökkäyksiltä. Moni kuitenkin tekee nykyään paljon ostoksia netissä ja hoitaa raha-asioitansa, joten tietoturvan on syytä olla kunnossa.

Virukset ja haittaohjelmat

Viruksia on ollut yhtä kauan, kuin tietokoneita. Ne ovat tosin ajan kuluessa muuttuneet yhä haitallisemmiksi ja ovelimmiksi. Aikoinaan viruksia tehtailivat nörtit omaksi huvikseen ja niiden tarkoitus ei ollut tehdä tuhoa saati aiheuttaa haittaa. Enemmänkin kyseessä oli hyväntahtoinen taitojen mittelö, jossa parhaimmat virukset saivat alan ammattilaisilta ihailua osakseen. Nykyään viruksilla ja haittaohjelmilla sen sijaan pyritään tekemään rahaa rikollisin keinoin. On olemassa paljon ohjelmia, jotka urkkivat käyttäjän tietoja tai yrittävät houkutella uhria kirjoittamaan tietonsa väärään paikkaan, josta rikolliset saavat ne haltuunsa. Nykyisin on myöskin ilmaantunut varsin kurjia viruksia, jotka lukitsevat tietokoneen ja kiristävät käyttäjältä lunnaita koneen avaamisesta. Vaikka lunnaat maksaakin, niin ei ole mitään takeita, että saa koneen sisällön takaisin. Tämän vuoksi Norton viruksentorjunta on todella tärkeä osa tietokoneen varustelua.

Norton Antivirus 2016

Ohjelmiston juuret ulottuvat 1990-luvulle, jolloin ensimmäinen Norton Antivirus nimellä kulkenut ohjelmisto lanseerattiin. Siitä lähtien ohjelmistoa on jatkuvasti paranneltu ja kehitelty, jotta sen käyttäjät ovat suojassa internetin uhilta. Nykyisessä versiossa on virusten torjuntaan ja poistoon tarkoitetut työkalut, mutta se myös suojaa roskaposteilta ja sosiaalisen median alati yleistyviltä huijauksilta. Siinä on myös todella tehokas palomuuri, joka takaa sen, että kutsumattomat vieraat eivät pääse tunkeutumaan tietokoneeseesi. Se myös varoittaa kaikista mahdollisesti haitallisista liikkeistä ja täten estää kokemattomampaakin tietokoneen käyttäjää tekemistä virheliikkeitä netissä surffatessaan.

Kaikkien jo mainittujen ominaisuuksien lisäksi Norton Antivirus 2016 sisältää mahdollisuuden käyttää lapsilukkoa ja se myös hakee automaattisesti uusimmat päivitykset verkosta, joten se on aina ajan tasalla uusimpia uhkia vastaan.

Mikäli tarvitsee apua, niin saatavilla on maksuton tuki, joka auttaa kaikissa ongelmatilanteissa. Kannattaa siis ilman muuta hyödyntää tarjous ja hankkia yksi parhaista tietoturvaohjelmistoista Norton Antivirus 2016 omalle koneelleen ja siten varmistaa, että on suojassa kaikilta internetin uusilta uhilta.

Katso myös: kaikki HalvatHinnat.com ohjelmistot

USB-muistitikku netistä

Tilaa USB-muistitikku helpoiten ja aina edullisin hinnoin HalvatHinnat.com verkkokaupasta, mistä tuotteet toimitetaan jouhevasti suoraan kotiisi.

USB-porttien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja siitä syystä erilaiset USB:n kautta toimivat laitteet ovat erittäin yleisiä. Yksi suosituimmista laitteista on muistitikku, mikä on kuin minikokoinen helposti taskussa kuljetettava kovalevy. Muistitikku on erittäin pienen kokonsa ja kestävyytensä ansiota suosituin USB-muisti. Toisin kuin vanhanaikaiset romput tai CD:t, USB-muistitikku kulkee kätevästi mukana eikä hajoa niin helposti. Uusimmat Kingston muistitikut sekä Verbatim muistitikut ovat kapasiteetiltaan myös todella suuria, mikä mahdollistaa monenlaisen tiedon tallentamisen. Muistitikku on lähes välttämätön investointi kenelle tahansa liikkuvalle ihmiselle, kenen joskus täytyy tulostaa tai siirtää tiedostoja koneiden välillä. Yleistynyt tekniikka on osaltaan myöskin pudottanut USB -muistien hintoja niin alas, että ne ovat erittäin kustannustehokas ratkaisu. Muistitikku on myös melko turvallinen tapa säilyttää tietoja varsinkin, jos käytössäsi on malli, mikä mahdollistaa tiedostojen salaamisen. Tätä ominaisuutta käyttävät myös lukuisat yritykset tärkeiden tietojen siirtämiseen.

Tilaa USB-muistitikku

 Mikä on USB?

USB, eli Universal Serial Bus on yleisstandardiksi muokkautunut sarjaväyläarkkitehtuuri, millä saa liitettyä oheislaitteet kätevästi tietokoneeseen. Oheislaitteiksi lasketaan esimerkiksi hiiret, kirjoittimet, äänentoistolaitteet, digikamerat, ulkoiset kovalevyt sekä muistitikut. Alun perin USB kehitettiin vain tietokoneita varten, mutta on nykyisin erittäin yleinen myös puhelimissa, kämmentietokoneissa, kameroissa ja pelikonsoleissa. Osa USB-laitteista eivät välttämättä kommunikoi tietokoneen kanssa, vaan ottavat esimerkiksi vain virtaa. Tälläisiä USB-laitteita ovat esimerkiksi USB-lamput, laturit, tuulettimet, jääkaapit ja mukinlämmittimet.

sandisk muistitikut netistä

 USB 1.0, 2.0 vai 3.0 ? – Muistitikku

Monet hämmentyvät siinä vaiheessa, kun puhutaan eri USB versioista. Alle on listattu eri USB versioiden ominaisuudet sekä niiden mahdolliset yhteensopivuus tiedot.

 USB 1.0 ja 1.1
 •  Julkaistiin vuonna 1996
 • Tiedonsiirto maksimissaan 12Mt/s
 • Monien puutteiden takia poistettu markkinoilta
 USB 2.0
 •  Julkaistiin vuonna 2000
 • Tiedonsiirtonopeus maksimissaan 480Mt/s
 • Akunlatausmahdollisuus
 • Pienipäiset Mini-A ja B –liittimien tukeminen
 • USB On-The-Go, mikä mahdollistaa laitteiden kommunikoinnin keskenään ilman erillistä palvelinta.
 USB 3.0
 • Julkaistiin vuonna 2008
 • Tiedonsiirtonopeus maksimissaan 5Gt/s
 • Yhteensopiva 2.0 version kanssa

 

Verbatim muistitikut

 

Muistitikut ja niiden valmistajat

Muistitikkuja tekee nykyisin useat valmistajat ja niiden paremmuudesta väitellään monesti. Kingston muistitikut ja Verbatim muistitikut ovat aina varma valinta, sillä molemmat valmistajat lupaata muisteilleen jopa viiden vuoden takuun, tuotteesta riippuen. Myös Sandisk muistitikku on luotettavuudeltaan ja kestävyydeltään erinomainen.